΄Ηρθε επιτέλους η μέρα που νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.

Σου αξίζει ένα περιβάλλον να σε υποστηρίζει να πετύχεις αυτό που θέλεις, παθιασμένα!

Συμμετοχή σε ομαδικές συνεδρίες για όσους επιθυμούν να αλλάξουν αυτό που τους πονά στη ζωή τους , χωρίς να ξοδεύουν μια περιουσία κάθε μήνα.

ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΛΕΞΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!

ΔΩΡΟ 3μηνο Πλάνο Αλλαγής

Πριν ξεκινήσω τις Ομαδικές Συνεδρίες Coaching & NLP, ήθελα να βελτιώσω την επικοινωνία μου και να γίνω πιο κοινωνική. Παρά τους δισταγμούς μου, οι συνεδρίες με βοήθησαν να θέσω στόχους, να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου και να απαλλαγώ από τα καθημερινά άγχη.

Σήμερα, νιώθω περισσότερο ενθουσιασμό και ενέργεια, έχοντας μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να κάνω. Η χημεία με τα υπόλοιπα μέλη είναι εξαιρετική, και ο Γιώργος, με τη μεταδοτικότητά του και το ενδιαφέρον του για την άμεση βελτίωση της ζωής μας, ξεχωρίζει.

Απόλυτα ικανοποιημένη από την επιλογή μου, συνιστώ ανεπιφύλακτα τις Ομαδικές Συνεδρίες Coaching & NLP.

Αλεξία 

Βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι υπάρχει κάτι  'ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ' στη ζωή από 'αυτό'... 

Περισσότερη ευτυχία, περισσότερη άνεση, περισσότερη γαλήνη, περισσότερη ζωντάνια.

Και όμως, ίσως να νιώθεις παγιδευμένος/η, εξουθενωμένος/η, μόνος/η, και ότι έχεις "δοκιμάσει τα πάντα" χωρίς να έχεις καταφέρει να πετύχεις τα διαρκή αποτελέσματα που επιθυμείς.

Ίσως να αισθάνεσαι ότι δεν είσαι αρκετά ικανός/η ή γεμάτος/η αυτοπεποίθηση για να δημιουργήσεις τη ζωή που βαθιά επιθυμείς, τη ζωή που θα είναι πραγματικά εξαιρετική.

Εάν ονειρεύεσαι να δημιουργήσεις μια ζωή γεμάτη νόημα, ακεραιότητα και έμπνευσης, αξιοποιηώντας το πλήρες δυναμικό σου, τότε οι Οαδικές Συνεδρίες Coaching & NLP έχoυν δημιουργηθεί για σένα.

Φαντάσου τώρα τον εαυτό σου... 

Να ξεκινάς την μέρα σου με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο σου, γεμάτος/η ενέργεια που σε κάνει να νιώθεις μια αίσθηση απεριόριστης ευχαρίστησης.

Να νιώθεις σαν στο σπίτι σου στο σώμα σου και σε θέση να το ακούς και να φροντίζεις.

Να είσαι πάντα συνδεδεμένος/η με ένα βαθύ αίσθημα εμπιστοσύνης προς τον εαυτό σου και τον σκοπό της ζωής σου, απελευθερώνοντας περιοριστικές πεποιθήσεις που σε εμποδίζουν να εξελιχθείς.

Να γνωρίζεις ότι διαθέτεις τα εργαλεία για να τα χρησιμοποιείς ξανά και ξανά στα επόμενα στάδια της ζωής σου.

Τι θα άλλαζε για σένα και για τις σχέσεις που έχεις;

Πώς θα επηρεαζόταν ο τρόπος που σκέφτεσαι;

Θα έκανες αυτά που κάνεις σήμερα; 

Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις λυπημένος/η καθώς αναλογίζεσαι την τρέχουσα κατάστασή σου, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνος/η!

Παρόλο που δεν ξέρω τι έχεις περάσει. Δεν γνωρίζω τι φέρνεις στο τραπέζι. Όμως ξέρω πως ό,τι σε έχει οδηγήσει εδώ σε έχει προετοιμάσει για κάτι καλύτερο – κάτι πιο όμορφο. Πώς το γνωρίζω;

Επειδή έχω βιώσει αρκετά δύσκολα πράγματα. Μετά από χρόνια αυτοσχεδιασμού (και ακόμα στην πορεία), ξέρω ότι έχουμε όλοι την ικανότητα να κατανοήσουμε, να θεραπευτούμε και να μεταμορφωθούμε. Αυτό είναι αυτό που επιδιώκω να μοιραστώ μαζί σου μέσω των Ομαδικών Συνεδριών Coaching & NLP.

Ο στόχος μου είναι να ανακαλύψεις δυνάμεις και δεξιότητες που δεν γνώριζες ή είχες ξεχάσει ότι έχεις μέσα σου. Θα ανακαλύψεις κρυφούς πόρους φυσικής και ψυχικής ενέργειας και ελπίδας, καθώς και την ικανότητα να φανταστείς και να υλοποιήσεις λύσεις που προηγουμένως θα φαινόταν αδύνατο.

Οι Ομαδικές Συνεδρίες Coaching & NLP είναι αυτό που εγώ προσωπικά αναζητούσα εδώ και χρόνια αλλά δεν μπορούσα να βρω. Αυτό είναι η αφορμή που τις δημιούργησα – για άτομα που, σαν εσένα και εμένα, βρίσκονται σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοανακάλυψης.

Αν επιθυμείς να αποκτήσεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να τρέφεις ολόκληρο τον εαυτό σου (νου, σώμα, ψυχή) αντί απλά να προσπαθείς να καλύψεις τα κενά σου και αν είσαι έτοιμος να αποδεχτείς την ολότητά σου, τότε οι Ομαδικές Συνεδρίες Coaching & NLP είναι για εσένα.

Πριν ξεκινήσω τις Ομαδικές Συνεδρίες Coaching & NLP, ήθελα να βελτιώσω τον τρόπο που διαχειρίζομαι τις καταστάσεις και να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου. Φοβόμουν ότι θα ντραπώ να μιλήσω μπροστά σε άλλους ή ότι θα με κοροϊδεύουν.

Από την πρώτη συνεδρία, κατάλαβα ότι δεν είμαι μόνη σε αυτές τις σκέψεις και ότι μπορώ να αλλάξω ό,τι θέλω αρκεί να το πιστέψω. Τώρα, νιώθω ότι έχω την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου και μπορώ να κινώ τα νήματα όπως θέλω εγώ. Με τα υπόλοιπα μέλη νιώθω πολύ άνετα και έχω δημιουργήσει φιλίες.

Ο Γιώργος είναι ευγενικός, με έξυπνο χιούμορ, και κατανοεί τις ανάγκες μας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την επιλογή μου και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις Ομαδικές Συνεδρίες Coaching & NLP σε όποια θέλει να βελτιώσει τη ζωή της και να ανακαλύψει τις πραγματικές της δυνατότητες.

Μαρία

Διάλεξε το Group που επιθυμείς.

Πάμε να φτιάξουμε το 3μηνο πλάνο σου.

Γίνε μέλος μιας ομάδας ανθρώπων, με κοινά ενδιαφέροντα. 

Οι ομαδικές συνεδρίες coaching προσφέρουν μια υποστηρικτική κοινότητα όπου μπορείς να μοιραστείς τις εμπειρίες και τις προκλήσεις σου, να αντλήσεις έμπνευση από τους άλλους και να λάβεις την καθοδήγηση που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις προς τους στόχους σου.

Group Δευτέρα 7-9 μ.μ.
Group Τρίτη 7-9 μ.μ.

Οι Ομαδικές Συνεδρίες Coaching & NLP είναι για σένα αν...


 • Αισθάνεσαι συχνά ότι δεν είσαι αρκετά καλός ή πάρα πολύ καλός.
 • Έχεις μια γενική αίσθηση ότι «κάτι λείπει» από τη ζωή σου.
 • Αισθάνεσαι εξαντλημένος σε ψυχική/σωματική ενέργεια.
 • Νιώθεις ότι έχεις διαβάσει όλα τα βιβλία, αλλά «κολλάς» όταν πρόκειται για την εφαρμογή στην πραγματική ζωή.
 • Θέλεις να μάθεις πώς να δημιουργήσεις μια ζωή με αυτοπεποίθηση και αγάπη για τον εαυτό σου, αλλά δεν είσαι σίγουρος από πού να ξεκινήσεις.
 • Βιώνεις άγχος, εξάντληση, στρες, υπερφόρτωση ή αρνητική αυτο-ομιλία.
 • Παλεύεις με το αυτοσαμποτάζ, την αναβλητικότητα ή την τελειομανία.
 • Παλεύεις με περιοριστικές πεποιθήσεις.
 • Πιάνεις τον εαυτό σου να αναπολεί το παρελθόν και να ανησυχεί για το μέλλον.
 • Νιώθεις ότι έχεις μια μεγαλύτερη αποστολή σε αυτή τη ζωή, αλλά νιώθεις περιορισμένος εσωτερικά.
 • Δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου (ανθρώπους, πρότυπα, εμπειρίες του παρελθόντος).
 • Έχεις δοκιμάσει «τα πάντα» χωρίς μόνιμα αποτελέσματα.

 

 

Και θέλεις να...


 • αγαπήσεις πραγματικά, βαθιά τον εαυτό σου και να δημιουργήσεις τη ζωή σου με τους δικούς σου όρους.
 • νιώθεις λιγότερο μόνος και πιο δυνατός στο ταξίδι σου.
 • επιτύχεις μια πραγματική, μακροπρόθεσμη αλλαγή στην ολιστική σου ευημερία.
 • αφήσεις τις περιοριστικές πεποιθήσεις και να σταθείς στη δύναμή σου.
 • ξεφύγεις από επαναλαμβανόμενες, ανθυγιεινές συνήθειες και να αφήσεις πίσω σου το συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου.
 • μάθεις πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου για να θεραπεύσεις το σώμα σου και να χρησιμοποιήσεις το σώμα σου για να θεραπεύσεις το μυαλό σου, ώστε να νιώσεις ξανά αυτό το φως μέσα σου.
 • αποκτήσεις δύναμη, συμπόνια και αυτοπεποίθηση για να αφήσεις το παρελθόν, να αποδεχτείς το σημείο που βρίσκεσαι και να προχωρήσεις επιτέλους μπροστά.
 • αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θάρρος για να υπερασπιστείς πλήρως τον εαυτό σου.
 • αποκτήσεις τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να θεραπευτείς, να αναπτυχθείς και να ανακαλύψεις ποιος πραγματικά είσαι.
 • ανακαλύψεις τα πάθη, τις δυνάμεις και το σκοπό σου.
 • γίνεις ο ήρωας της ιστορίας σου (μετατρέψεις τον πόνο σε πάθος και τις πληγές σε σοφία).

 

 

Η πραγματοποίηση μακροπρόθεσμων, βιώσιμων αλλαγών είναι τρομακτική! 

Από πού να ξεκινήσεις;

Μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου; Πρέπει να ακούσεις το ένστικτό σου - ή το μυαλό σου;

Και ποια είναι η διαφορά μεταξύ της διαίσθησής σου και του εγωιστικού σου προγραμματισμού που τρέχει στον αυτόματο πιλότο;

Σε βλέπω. Σε ακούω. Εγώ ήμουν εσύ.

Αν είσαι σαν εμένα, είναι απογοητευτικό να τα καταλαβαίνεις όλα αυτά μόνος σου. Το καταλαβαίνω. Το έχω περάσει αυτό - για αρκετά χρόνια.

Το να προσπαθείς να καταλάβεις τι θέλεις, τι χρειάζεσαι, πώς αισθάνεσαι και ποιος πραγματικά είσαι - μπορεί να νιώθεις απίστευτα συντριπτικά και απογοητευτικά όταν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, και αυτό που ελπίζαμε ότι θα ήταν ένας εύκολος δρόμος μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ατελείωτη αναζήτηση στο διαδίκτυο και αποτυχίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το καταλαβαίνω. Ήμουν στη θέση σου. Γι' αυτό δημιούργησα τις Ομαδικές Συνεδρίες Coaching & NLP. Για ανθρώπους σαν εμένα και εσένα.


Είτε ξεκινάς μόλις το εσωτερικό σου ταξίδι είτε αποζητάς βάθος και μαεστρία μέσα σε μια ομάδα από ανθρώπους με ίδιες ιδέες, υπάρχει τόση σοφία να μάθεις για τον εαυτό σου όταν εστιάζεις στη δημιουργία μακροπρόθεσμης, βιώσιμης αλλαγής που έρχεται από μέσα σου, δηλαδή το είδος της μεταμόρφωσης για το οποίο μιλάω.

Οι Ομαδικές Συνεδρίες Coaching & NLP είναι η πρόσκλησή σου να αγκαλιάσεις την έμφυτη ολότητά σου.

Η μεταμόρφωση δεν έχει να κάνει με το να διορθώσεις αυτό που είσαι. Έχει να κάνει με την ανακάλυψη της πάντα υπάρχουσας ομορφιάς, καλοσύνης και ανθεκτικότητάς σου - προσιτή σε εσένα μέσα από την παρούσα στιγμή.

Ας ακούσουμε μαζί τη σοφία σου.

Ας αποκαλύψουμε το ΕΣΥ που κρύβεται κάτω από όλες τις μάσκες που έχεις φορέσει και κάτω από τις ανάγκες, τις προσδοκίες και τα συναισθήματα όλων των άλλων.

Πιστεύω σε σένα. Το ερώτημα είναι: θα πιστέψεις κι εσύ στον εαυτό σου;

ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!

  Πώς γίνεται αυτό;


 - Κάθε εβδομάδα συναντιόμαστε σε μία δίωρη Ομαδική Συνεδρία Coaching με έμπειρους Coaches και NLP Practitioners που σε στηρίζουν να βρεις απαντήσεις στο θέμα που αντιμετοπίζεις.

- Μέσα σε κάθε συνεδρία μοιραζόμαστε εργαλεία και ασκήσεις του Coaching και του NLP για να εφαρμόσεις τις νέες συνειδητοποιήσεις σου στην πράξη.

- Φυσικά, θα είστε μέλος του Viber Group του Keynous, όπου μπορείτε να έρχεστε σε επαφή μαζί μας και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες καθημερινά.

- Έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνείς μαζί μου και με άλλους Coach τηλεφωνικά όποτε μας χρειαστείς.

 

Ποιοι είναι οι τομείς που δίνουμε βάση στις Ομαδικές Συνεδρίες;


- Υγεία:

Η φροντίδα της σωματικής και ψυχικής υγείας μας είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία μας και την ποιότητα ζωής μας.

- Επαγγελματικά:

Η επαγγελματική μας πορεία και εξέλιξη αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, καθώς από εκεί αποκομίζουμε τα μέσα που μας επιτρέπουν να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας και να επιδιώξουμε τους στόχους μας.

- Οικονομικά:

Η οικονομική μας κατάσταση επηρεάζει τον τρόπο ζωής μας και την ικανοποίηση των βασικών μας αναγκών.

- Σχέσεις:

Οι σχέσεις μας με τους άλλους, είτε πρόκειται για οικογένεια, φίλους ή σύντροφο, επηρεάζουν την ευτυχία και την ευημερία μας.

- Προσωπική Ανάπτυξη:

Η διαρκής ανάπτυξη και εξέλιξη μας ως άνθρωποι είναι ουσιαστική για την επίτευξη του πλήρους δυναμικού μας.

- Διασκέδαση και Αναψυχή:

Ο χρόνος που δαπανούμε για χαλάρωση, διασκέδαση και αναψυχή είναι απαραίτητος για την ισορροπία και την ευεξία μας.

 

Τέσσερις λόγοι για να ξεκινήσεις ομαδικές συνεδρίες:


1. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε δυσκολίες που μας εμποδίζουν να είμαστε αποτελεσματικοί. Οι ομαδικές συνεδρίες αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για να εκφράσεις τις δυσκολίες και τις σκέψεις σου, προκειμένου να βρεις αποτελεσματικές λύσεις. Μέσω αυτών, κερδίζεις χρόνο και ενέργεια που μπορείς να αφιερώσεις στον εαυτό σου ή την οικογένειά σου.

2. Αντί να μοιράζεσαι όλες τις ανησυχίες σου με φίλους και φίλες, οι οποίοι δεν διαθέτουν πάντα την καλύτερη γνώση για να σε υποστηρίξουν, οι ομαδικές συνεδρίες αποτελούν μια καλύτερη επιλογή για να μοιραστείς τις σκέψεις σου. Μέσω της καθοδήγησης του coach, μπορείς να εντοπίσεις τις προσεγγίσεις που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάθε πρόβλημα.

3. Μην ξεχνάς ότι όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά δυσκολίες και ανησυχίες. Μέσω των ομαδικών συνεδριών, μπορείς να ανακαλύψεις ιδέες και λύσεις για θέματα που δεν είχες σκεφτεί προηγουμένως, ακούγοντας τις εμπειρίες και τους τρόπους αντιμετώπισης των άλλων συμμετεχόντων. Έτσι, κάθε συνεδρία αποτελεί μια ευκαιρία μάθησης για εσένα και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

4. Φυσικά, οι ομαδικές συνεδρίες αποτελούν τον πιο ασφαλή χώρο για να μοιραστείς τις ανησυχίες και τις δυσκολίες σου, χωρίς να σε κρίνει κανείς, αφού όλοι οι συμμετέχοντες βρίσκονται εκεί για τον ίδιο λόγο. Αυτό συμβάλλει στη δημιουργία δυνατών σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων, οι οποίες διατηρούνται στον χρόνο.

 

Τι να περιμένεις μέσα από την ομαδική συνεδρία;


- Μέσα από κάθε συνεδρία, θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις από άλλα άτομα με παρόμοιες ιδέες όπως και εσύ, τους δικούς τους προβληματισμούς και τον τρόπο αντιμετώπισής τους. Έτσι, θα αποκτήσεις ιδέες και κατανόηση για πολλά διαφορετικά θέματα μέσα από τις εμπειρίες των άλλων.

- Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας, μοιραζόμαστε εργαλεία και ασκήσεις του Coaching και του NLP που θα σε βοηθήσουν να εφαρμόσεις τις νέες σου συνειδητοποιήσεις στην πραγματική ζωή.

- Θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πιο κοντά με άλλα άτομα και να δημιουργήσεις υποστηρικτικές σχέσεις με νόημα.

 

Πώς να ξεκινήσεις:


 •  Διάλεξε ποια μέρα θα ήθελες να κάνεις τις ομαδικές σου συνεδρίες.
 •  Απλά κάνε την εγγραφή σου και άφξσε τα υπόλοιπα πάνω μας.

 

Τι θα συμβεί μετά την εγγραφή σου;


Αφού έχεις κάνει την εγγραφή σου, θα λάβεις ένα email με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των ομαδικών συνεδριών. Θα σου δοθεί ένας σύνδεσμος για να συνδεθείς μαζί μας μέσω της πλατφόρμας Zoom. Επίσης, θα λάβεις έναν σύνδεσμο για να συμπληρώσεις μια φόρμα τριών ερωτήσεων, ώστε να μας ενημερώσεις για το θέμα που θέλεις να κάνεις coaching κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

Για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις email στο [email protected] η κάλεσε μας στο Viber +30 6946665562

 

Προσοχή!

Η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα.

Σε περίπτωση που επιθυμείς να διακόψεις την συνδρομή σου στείλς μας ένα email στο [email protected] για να διακόψεις.

"Οι ομαδικές συνεδρίες coaching δεν είναι κατάλληλες για όσους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση ψυχικής δυσλειτουργίας ή αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα προβλήματα που απαιτούν ατομική θεραπεία ή συμβουλευτική."

ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!