Δωρεάν Σεμινάριο

Σάββατο 15 Ιουνίου 7 μ.μ.

00

Μέρες

00

Ώρες

00

Λεπτά

00

Δευτερόλεπτα

Διαδικτυακό Σεμινάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης

Έλεγξε τα συναισθήματα σου, έλεγξε την ζωή σου.  

Σε αυτό το ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο έχω αποκωδικοποιήσει την Συναισθηματική Νοημοσύνη και με την βοήθεια του NLP θα σου αποδείξω πώς και εσύ μπορείς να καταλαβαίνεις, να εκφράζεις κα να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου πιο εύκολα και έτσι να αναβαθμίσεις την ζωή σου.

Ναι, δεν κάνω πλάκα μπορείς να καταφέρεις να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου.

Ναι, ακόμα και τα πιο άβολα.

Αυτά που θα μοιραστώ δεν τα έχω βγάλει από το μυαλό μου αλλά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα.

Φυσικά θα σκέφτεσαι, κάτσε ρε φίλε αυτός έχει βρει το κλειδί της ευτυχίας και το μοιράζετε τσάμπα;

Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτό το σεμινάριο με σκοπό να μαζέψω ανατροφοδότηση από όλους όσους πάρουν μέρος για να μπορέσω να γίνω και εγώ καλύτερος σε αυτό που κάνω.

Οπότε να περιμένεις να απαντήσεις σε μία φόρμα ανατροφοδότησης μετά το σεμινάριο.

Νομίζω αυτό είναι δίκαιο. 

Τι θα πάρεις από το σεμινάριο:

  • Κατανόηση για το πώς δημιουργούνται τα συναισθήματα.
  • Τεχνικές και εργαλεία του NLP που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητα σου για να διαχειρηστείς τα συναισθηματά σου.
  • Γνώσεις για την Συναισθηματική Νοημοσύνη που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις την ζωή σου και να καταφέρεις να αντιμετωπίζεις όχι μόνο τα δικά σου συναισθήματα αλλά και των άλλων.

Φεύγοντας από αυτό το σεμινάριο θα έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι είναι Συναισθηματική Νοημοσύνη και πως μπορείς να αλλάξεις την ζωή σου καταφέρνοντας να συνδεθείς με τον εσωτερικό σου εαυτό, καθώς και την στρατηγική για να ξεκινήσεις. 

Γεια σου! Είμαι ο Γιώργος 

Είμαι Mindset Coach, NLP Practitioner και ιδρυτής του Keynous με πάνω απο 2000 ώρες εκπαίδευσης, σεμινάρια, workshops, masterclasses και συνεδρίες πάνω στην Προσωπική Ανάπτυξη τα τελετυαία 3 χρόνια.

Πέρα όμως από αυτούς τους γενναιόδωρους τίτλους είμαι ένας άνθρωπος σαν και σένα. Ένας άνθρωπος που έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες και προκλήσεις στην ζωή του και παρόλα αυτά, έχει βρει τον τρόπο ακόμα να στέκετε όρθιος και να ζει την ζωή του ακριβώς όπως και εσύ. 

Πάρε μέρος στο σεμινάριο

Η αλλαγή είναι στο χέρι σου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Πάρε μέρος σε αυτό το σεμινάριο ΜΟΝΟ αν σε ενδιαφέρει να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να αναβαθμίσεις την ζωή σου.

Αυτό το σεμινάριο ΔΕΝ απευθύνετε σε άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν κάποιου είδους ψυχικής δυσλειτουργίας η αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα προβλήματα που απαιτούν ατομική θεραπεία.